Informatie over de camping

Voetbalveld Camping De Brug is een echte familiecamping. In een rustige omgeving, maar voor een actieve vakantie moet je ook bij De Brug zijn. Op de camping is een scala aan sportfaciliteiten aanwezig. 

De camping ligt aan de Hertogswetering, waar in gevist kan worden. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor watersport, ontspannende wandelingen of fietstochten.

Op het sportterrein van Camping De Brug kan iedereen zich vermaken. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op de speeltoestellen. Honden zijn toegestaan op de camping. Ze moeten aan de lijn gehouden worden en mogen alleen uitgelaten worden buiten de camping.

 SVR leden zijn bij ons altijd welkom tegen een aangepast tarief, op het  toeristische veld waar u ook van alle faciliteiten gebruik kunt maken.

loading...

Hebt u een feest te vieren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over twee sfeer volle zalen waar u terecht kunt voor € 19,50 p.p. all in. 

loading...

Ben u geïnteresseerd geraakt in camping de brug? Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +04 86 411 668 of door middel van het contactformulier.


Ga naar contact

  Camping De Brug

campingdebrug@gmail.com
  0486411668

Openingstijden
1 april tot 1 november

De routebeschrijving

Adres
St. Sebastianusstraat 2
5373 AE Herpen

Wij zijn in het bezit van een AED Defibrillator