De omgeving van de camping

De camping ligt uiterst gunstig voor uitstapjes in de omgeving. Te voet en op de fiets kunt u direct het natuurschoon in de omgeving verkennen. Het gemoedelijke dorp Herpen ligt op 500 meter afstand. Iets verder (op 1 km) ligt een uitgestrekt bosgebied.

Op een paar kilometer van de camping ligt aan de Maas het historisch stadje Ravenstein. Een bezoek waard voor iedere toerist, via een mooie fietsroute. Bekijk het oude centrum met stadspoorten en oude vestingwerken.
  
Maar ook boeiende steden als Nijmegen en Den Bosch zijn dichtbij. De camping ligt er ongeveer tussenin. De afstand naar beide steden is ongeveer 30 km. Goed te doen voor een leuke dagtrip.

Camping De Brug ligt direct aan het water. Visliefhebbers kunnen er hun hart ophalen. Iedere hengelaar vindt er zonder moeite een stekkie om zijn hengel uit te werpen. Een visvergunning is te koop in het café op de camping.

HerperduinKinderboerderijHerpen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ben u geïnteresseerd geraakt in camping de brug? Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0486411668 of door middel van het contactformulier.


Ga naar contact

  Camping De Brug

campingdebrug@gmail.com
  0486411668

Openingstijden
1 april tot 1 november

De routebeschrijving

Adres
St. Sebastianusstraat 2
5373 AE Herpen

Wij zijn in het bezit van een AED Defibrillator